Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara yaraşır halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son derece eleştiri bir öneme sahiptir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en cesim kazanımı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında strüktürda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi ciğerin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en orantılı fiyatlarla sahip yapmak midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike malumat alabilirsiniz.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu Yangın Kapısı düzen yardımıyla kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

CMD Mühür; nitelikli ve güvenilen yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda kompetan ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından saye alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page